Totaaloplossing voor tuinaanleg

Bent u op zoek naar een firma van tuinaanleg in Neerpelt? Kies dan voor het vakmanschap van De Boogerd, een professionele tuinaannemer met meer dan 12 jaar expertise op de teller.

Wij zetten uw tuin in de bloemetjes

Een hedendaagse tuin wordt steeds meer aanzien als een verlengstuk van de leefruimte. U wil er op elk moment van genieten met familie en vrienden. Bij De Boogerd kan u rekenen op een tuin die straalt in elk seizoen. We maken een beplantingsplan en een kostenraming, rekening houdend met de aanwezige vegetatie, bodemsoort en oriƫntatie van de tuin. Bovendien adviseren we u bij de keuze van planten, bomen, struiken en bloemen. Dit alles met een frisse kijk en een ongeremde creativiteit.

Van tuinhuis tot zwemvijver

De Boogerd uit Neerpelt doet niet alleen de aanleg van grote tuinen en stadstuintjes, maar zorgt voor complete projecten, inclusief de aanleg van een terras, tuinpad of oprit. Daarnaast kan deze schrijnwerker en tuinaannemer uit Neerpelt ook een zwemvijver voorzien en uw tuinhuis, afsluiting of veranda op maat bouwen. Ons ontwerp houdt rekening met uw wensen op gebied van functionaliteit, uitstraling en budget. Bovendien garanderen we u piekfijn werk en een vlekkeloze afwerking. Bekijk beslist onze realisaties en doe alvast inspiratie op.

Nog vragen over tuinaanleg of verandabouw? Contacteer ons beslist. Wij toveren uw tuin om tot een groen pareltje waar het aangenaam vertoeven is.

Contacteer ons

Adres


De Roosen 11
3910 Pelt . Belgiƫ

Info


Gsm : 0471 58 30 79
BTW BE 0727.699.839