Contacteer schrijnwerker en tuinaannemer De Boogerd

De Boogerd is een professionele schrijnwerker uit Neerpelt. Na jaren ervaring in tuinaanleg en verandabouw richtte Davy Daens in 2012 zijn eigen bedrijf op. Vandaag is De Boogerd alom bekend voor zijn kwaliteit, technische expertise en onnavolgbare service.

Evenwicht tussen schoonheid en functionaliteit

De Boogerd is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een enthousiast team van medewerkers. Het aantal projecten van deze schrijnwerker en tuinaannemer volgde de afgelopen jaren in snel tempo. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe tuin, oprit, terras of zwemvijver of het bouwen van een tuinhuis of veranda op maat, we gaan geen enkele vraag uit de weg en zoeken steeds naar de meest efficiënte oplossing. Ons streefdoel is daarbij een evenwicht vinden tussen schoonheid, functionaliteit en budget. En ook de afwerking is tiptop in orde.

Vraag nu een gratis offerte

Wil u graag meer uitleg over één van onze realisaties in Neerpelt of in de provincie Limburg? Of hebt u vragen over onze activiteiten? Neem dan nu hier contact op. Of maak meteen vrijblijvend een afspraak. Wij komen altijd ter plaatse om uw wensen in kaart te brengen en de nodige opmetingen te doen. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde en transparante offerte. Volledig gratis. En dan is het aan u om de knoop door te hakken.

De Boogerd BV

De Roosen 11
3910 Pelt
Gsm : 0471 58 30 79
BTW BE 0727.699.839