Veelzijdig in verandabouw

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf van verandabouw in Neerpelt? Hoogtijd om kennis te maken met De Boogerd, een firma met een uitstekende reputatie in Limburg.

Geniet het hele jaar door van uw tuin en terras

Uw woon- en leefruimte weerspiegelt uw persoonlijkheid en lifestyle. Wil u dat gevoel ook doortrekken naar uw buitenruimte, uw terras en tuin? Een mooie veranda of terrasoverkapping biedt comfort en gezelligheid rond de woning. Wat de weersverwachtingen ook zijn, u zit altijd beschut onder een veranda met een mooi uitzicht op uw tuin. Als de zon schijnt opent u de schuifdeuren en bij slechter weer of als het ’s avonds afkoelt sluit u alles af.

Terrasoverkappingen op maat gemaakt en geplaatst

Een veranda bouwen is precisie en specialistenwerk. De Boogerd heeft maar liefst 12 jaar ervaring in verandabouw met tevreden klanten in heel Limburg. Wij plaatsen veranda’s en terrasoverkappingen in diverse materialen zoals hout, aluminium of pvc. Alles beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en wordt tot op de millimeter precies vervaardigd en vakkundig geplaatst door deze schrijnwerker uit Neerpelt. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de veranda te voorzien van speciale zonwering, verlichting en verwarming. Ook voor de vloerwerken en bepleistering kan u op onze knowhow rekenen. Bekijk zeker onze realisaties.

Misschien wil u nog een stapje verder gaan en ook uw tuinaanleg aan ons toevertrouwen? Wil u graag meer informatie of een gratis offerte? Contacteer ons gerust. Wij maken een droomveranda op maat van uw wensen.

Contacteer ons

Adres


De Roosen 11
3910 Pelt . België

Info


Gsm : 0471 58 30 79
BTW BE 0727.699.839