Bekijk hier onze recente realisaties

De Boogerd ontpopte zich de afgelopen jaren als de betrouwbare partner in verandabouw en tuinaanleg. Dit bedrijf kan dan ook mooie realisaties in Neerpelt en omstreken voorleggen. Bekijk hier de fotogalerij en doe alvast inspiratie op voor uw tuin of veranda op maat.

Mooie referenties

De Boogerd levert sinds 2012 kwalitatieve projecten af en heeft doorheen de jaren een stevig klantenbestand en een prima reputatie opgebouwd. Een greep uit de referenties leert ons dat deze schrijnwerker van veel markten thuis is. Hier vindt u enkele realisaties die De Boogerd over de jaren heen verzamelde.

Talrijke tevreden klanten

We hebben het materiaal, de mensen en de expertise in huis om projecten van elke omvang te verwezenlijken. Bovendien leveren we altijd kwaliteitsvol werk af, met een onberispelijke afwerking en dit alles binnen de afgesproken termijn. Dit resulteert in talrijke tevreden klanten, niet alleen in de regio Neerpelt maar in heel Limburg.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alle projecten in onze fotogalerij kunnen we ook bij u realiseren. Vraag gerust meer informatie of advies. Of maak vrijblijvend een afspraak. Wij maken graag tijd voor u.

Contacteer ons

Adres


De Roosen 11
3910 Pelt . Belgiƫ

Info


Gsm : 0471 58 30 79
BTW BE 0727.699.839